Albufeira moments

Efter ett försenat flyg och incheckning efter midnatt var vi äntligen framme i vår slutdestination - Albufeira på Algarvekusten. När jag sover borta sover jag alltid lite halvdåligt, så jag vaknade straxt innan sju på lördagmorgonen till denna fantastiska vy från vårt hotellrum. Wow.
 
Förutom att jag och David vaknade upp i Portugal råkade det vara hans födelsedag (yaaay grattis!). Dagen till ära utforskade vi våra trakter och "gamla stan". Tyckte i och för sig att hela staden såg likadan ut, sådär charter-turistigt ni vet.
 
Det fanns en riktigt schysst beach i Albufeira, som jag antar är smockfull på somrarna. Nu när vi var där var det  några enstaka britter/irländare som gav sig på att bada i det kalla havet. De är galna. Vi nöjde oss med en barfota-promenad i sanden.
 
Vissa gränder hade sin charm och var inte bombarderade med fåniga souvenirshoppar (vilka det för övrigt fanns överflöd av). Tyckte att denna i synnerhet var lite extra ball, med sin vägg dekorerad i snäckor. Så tjusigt!
 
Trots att just Albufeira kändes lite som ett turistmecka var det verkligen SÅ skönt att komma iväg från Dublin ett tag. Man kände sig verkligen *zen* när man satt där på balkongen och njöt av havsutsikten. Verkligen balsam för själen 😌
 
 
 
FOTO, TRAVEL | Albufeira, Portugal | | Follow
#1 - - Ellen:

men wow!! åh, vad jag vill resa nu. förstår att det där verkligen var balsam för själen!

Svar: just do it! jag vara borta i endast tre dagar och känner mig pånyttfödd :)
Meg Kaup

#2 - - Cornelia:

Vad mysigt att komma iväg och få känna lite värme <3 Så himla härligt!! Tycker det är svårt att hitta fina ställen som inte är proppade med turister eller souvernirbutiker med krimskrams hah...

#3 - - Cornelia:

Vad mysigt att komma iväg och få känna lite värme <3 Så himla härligt!! Tycker det är svårt att hitta fina ställen som inte är proppade med turister eller souvernirbutiker med krimskrams hah...

Svar: haha ja verkligen... är det verkligen nödvändigt att ha affärer överallt som säljer askkoppar med Portugal-motiv? nej!
Meg Kaup

#4 - - Matilda Berlin:

Men alltså WOW vad fantastiskt det ser ut!! Så underbart att bara få komma bort lite ju =) Kram <33

Svar: det var det verkligen! :)
Meg Kaup

#5 - - ISA:

Alltså.. jag skulle lätt stå ut med lite turister och trängsel för det där fina!! Arkitekturen, flora och fauna är densamma trots störiga spanjorer som visar noll respekt till medmänniskor :)))

Svar: haha preach!
Meg Kaup

#6 - - Carolina:

Mysigt! Jag är inte heller förtjust i att sova själv eller borta, så att jag förstår :)

#7 - - Heléna:

Så härligt det ser ut! Jättefina bilder :D Kram <3

Svar: tack, härligt var det minsann!!
Meg Kaup

#8 - - Wanderlust by Jona:

Åh, såg ju verkligen helt fantastiskt ut! :D

Svar: det var riktigt nice och välbehövligt :)
Meg Kaup

#9 - - Beauty Maniac:

Åhhh vad avis jag blir nu :(

Svar: hihi :D
Meg Kaup

Upp