senaste veckan

Nu var det några dagar sedan jag var inne här, igen! Till mitt försvar har jag inte varit hemma så mycket och därmed inte haft tillgång till dator. Mycket har hänt senaste veckan, bland annat har jag firat årsdagen av mitt liv (25 för den som undrar). Har lite glimtar från veckan som gått, se här!
Jag har insett att jag tycker att Dublin är rätt fint ändå, det klär i skymningsljus. Jag måste bli bättre på att fota Dublin, det finns så många fina ställen här om man vidgar sina vyer litegrann.
 
Jag har märkt av hur mornarna blir mörkare och mörkare. Dock får man se riktigt fina soluppgångar på vägen till jobbet, vilket gör det lättare att hantera.
 
Jag har rockat min favvomössa! Sedan jag köpte den har jag fått jättemånga komplimanger, både av vänner och randoms på gatan, att den är skitball. Mitt bästa köp för i år tror jag! Köpte den på Åhlens när jag var hemma i Sverige.
 
Nu till det bästa: åt en helt fantastisk födelsedagsmiddag med David. Den aboslut godaste och saftigaste kycklingen jag stoppat i mig. Hur som helst, mitt under middagen drar Dave fram ett födelsedagskort och ger det till mig, och i det fanns.....*trumvirvel* två biljetter till New York!!!!!!! Ville typ gråta, var så glad. Och överraskad. Vi drar iväg i februari på en väldigt kort visit, men jag längtar. Min grabb, han kan han. ♥
 
 
VARDAGLIGT | Dublin, New York | | 10 kommentarer |
Upp