helgen som gått

Hola amigas! Jag har ju, som jag nämnde i mitt tidigare inlägg, spenderat helgen i Stockholm. Jag klev precis innanför dörren, och tänkte berätta lite om vad jag gjort mellan fredag och idag (måndag). Var dock fruktansvärt dålig på att använda kameran, så det är lite blandat med mobilbilder och "riktiga" bilder. Häng med!
I fredags hade jag en väldigt intensiv, men rolig, dag på jobbet då det nalkades Halloweenfirande. Mitt team och jag hade Grease-tema på våra outfits, och många ville hade zombiesminkningar gjorda av undertecknad. Agerade sminkös mer än vad jag jobbade under dagen, hehe. Hade jag inte behövt gå igenom en passkontroll senare på kvällen hade jag gått bananas med halloweensminket på mig själv också.
 
Väl på flygplatsen byttes mina förväntningar till uppgivenhet, då jag insåg att mitt flyg var en timme försenad. Detta betydde att jag landade vid midnatt, snacka om att man var lagom trött då. Tur att solnedgången var fin ändå.
 
Eftersom jag landade så sent (tack SAS för förseningen </3) på fredagkvällen, blev det raka vägen till sängs. Dagen därpå hade Emelie anordnat en brunch hemma hos sig med mimosas, American pancakes, croissanter och allt möjligt gottigt!
 
Senare på kvällen begav vi oss mot en persisk restaurang, Shahrzad på Regeringsgatan 111, och vilket ställe! Utöver maten fick man underhållning i form av två magdansöser som var skitduktiga. Majoriteten utav oss hade aldrig testat persisk mat förr, men alla bev helt kära i maten, inklusive jag! Är verkligen inte klar med det persiska köket. Jag åt Djoje, dvs kycklingspett med saffeansris. Så. Himla. GOTT!
 
Igår, söndag, åkte jag, Johanna och Empan in till stan för att gå i affärerna, men att navigera runt i "nya" centralen är lättare sagt än gjort. Min kära vän från uni-tiderna, Jennifer, förmådde sig också att komma till stan och säga hej. Är så glad och tacksam över att ha såna fina vänner!
 
Och detta var alltså allt jag hann med att ta kort på i helgen.
 
 
FRIENDS & EVENTS, TRAVEL | Stockholm | | 6 kommentarer |
Upp