hello tuesday

God kväll! Bar min nya tjusiga topp idag på jobbet och kände mig ganska snitsig. Helt av en slump klädde sig min kollega Isabel väldigt snarlikt mig idag - vi båda bar blå-/vitrandig topp och svarta kostymbyxor. Det var typ som att våra hjärnor måste synkat eller nåt. Igår hade vi också snarlika kläder på oss. Nästan lite Twin Peaks-varning på det alltså, haha. 
 
Efter jobbet släpade jag mig själv till gymmet, men fyfasen vad tråkigt det var. De sista veckorna har jag sprungit ute ganska mycket i det fina vädret, och att försöka åstadkomma något produktivt i en möglig gymlokal idag var nästan lika med noll. Nu när jag börjat spinga regelbundet och byggt upp ett flås känner jag att jag vill springa längre och snabbare för varje gång. Det är en härlig känsla!
 
Som en sista paragraf vill jag flika in med ett litet tisdagstips i form av ett podcastavsnitt som jag verkligen blev förstummad, häpen och lite äcklad över. Lyssnade på P3:s dokumentär om Kumlafallet, där en 13-årig tjej trakasserades online till den grad att hon begick självmord. Personen bakom dessa påhopp och hot online visade sig vara en vuxen "man", och man får i podden höra hur poliserna och rättsväsendet jobbade med fallet, samt en intervju med flickans mamma. Avsnittet är hemskt och sjukt, men viktigt, så om ni har tid tycker jag verkligen att ni borde lyssna.
 
 
VARDAGLIGT | Tisdagstipset | | 8 kommentarer |
Upp