Hej från Sverige!

Hallå, tänkte testa på den eminenta företeelsen att blogga via mobilen. Har endast gjort det ett fåtal gånger tidigare, men har bilder från min systemkamera att visa upp i alla fall. Jag är i Sverige! I regniga Göteborg närmare bestämt. Jag verkar alltid ha "tur" med vädret när jag åker hit, så nästa år ska jag nog säkra några soldagar och dra till något varmt land istället hehe. Här kommer lite bilder som får summera mina två dagar hittills.

 
Jag flög till Arlanda i onsdags kväll, och trots det gråa vädret kände man ändå en skön känsla av att komma hem. Emelie som skulle hämta mig på flygplatsen glömde helt och hållet bort mig så fick vänta kvar där ett tag tills hon kom gasandes med sin bil haha.
 
Efter att dagen därpå suttit på ett fullsatt SJ-tåg kom jag fram till ett regnigt Göteborg. Denna bild är dock tagen igår (fredag) när det var soligt och fint!
 
Mötte upp mina sköna bönor Johanna och Malin som var vrålhungriga. Efter lunchen blev det shopping och knatande på stan.
 
Idag testade jag på det hajpade stället JOS, ett hälsocafé med riktigt instagramvänlig mat. Jag tog deras frukostmeny som kostade 119 SEK. Prisvärt tycker jag, med tanke på att de gör allt på beställning, tom pressar apelsinjuicen!
 
Syrran såg cool ut i sin skepparkeps, och efter frullen begav vi oss ut mot affärerna igen.
 
 
MAT & GOTT, VARDAGLIGT | Göteborg | | 2 kommentarer |
Upp