sista helgen i januari-planer

Hallå vänner! Hoppas allt är väl denna torsdagskväll. Denna vecka har verkligen flugit förbi och imorgon är det redan fredag *glädjetjuuut*. Har haft ett par bra dagar på sistone och har inte varit lika trött och orkeslös som jag annars brukar vara efter en dags kneg, och det har resulterat i att jag faktiskt släpat mig till gymmet tre gånger denna vecka redan. Hoppas att denna pepp håller i sig, är ju få saker som klår att känna sig stark och frisk. 💪
 
I övrigt jobbar jag bara halvdag imorgon, då min lillasyster kommer över på besök. Vet inte riktigt hur vädret är där hemma i Sverige, men jag vet i alla fall att det då inte är sol, 12 grader varmt och krokusar på marken. Om hon inte blir glad över att träffa sin kära syster, så blir hon nog glad för det i alla fall. Ska i alla fall bli skoj med lite besök i helgen, samt en anledning att prova massagottiga restauranger i helgen. Can't wait.
 
VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Matilda Berlin:

Sjukt att det är sista helgen! Hade inte slagit mig förens nu... Hoppas du får en underbar helg finaste <33

#2 - - Ellen:

åh, så fint med besök! hoppas er helg blir fin <3

#3 - - Isa Bylund:

hörrdduuu vi har faktiskt 4 plus och barmark! Nästan som hos er :))) Hoppas du får en magisk helg med syrran. (ps, var också på gymmet imorse. Fett nöjd. berättat för alla jag mött idag)

#4 - - Jonna Elb:

Hoppas du får en härlig helg! <3

#5 - - linda:

jätte fin bild!

#6 - - Cornelia:

Oj vad härligt! Näää här har vi nog vinter ett tag till, jag tycker iofs att det är minst lika härligt (just nu i alla fall). Hoppas ni hade en suupermysig helg!

Upp