Monday blues

Hallå kompisar! Idag har jag känt mig ganska låg och oproduktiv, vilket är resultatet av en helg med alldeles för lite sömn samt begynnelsen av lite halsont. Jag var som en zombie på jobbet idag och ville verkligen inte prata med någon överhuvudtaget, och jag vet att det till 100% beror på trötthet. Tänka sig vad handfallen man (jag) blir när man har sovit kasst. Inatt hoppas jag på en mer fridfull natts sömn.För att inte göra detta inlägg totalt neggigt tänker jag lista tre bra saker med idag, så att det blir lite balans här i bloggen.
 
1) Skäringer & Mannheimer's podd som släpps på måndagar. Alltid en källa till skratt.
 
2) Att jag bara behöver uthärda en dag till innan löning. När jag ska få betalt ska jag köpa ögonbrynsgrejer från Benefit, min syrra målade mina bryn i helgen och ni ser ju hur FAB resultatet blev på selfien här ovan!
 
3) Att mitt halsont inte blivit värre! Jag kände av hur det sved i halsen igår kväll och började genast medicinera mig med Echineaforce, som för övrigt är världens bästa grej mot förkylningar. Några doser senare känner jag mig nästan helt hundra.
 
 
 
 
 
VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Celine:

Har också problem med halsont just nu, så jäkla jobbigt :( Krya på dig!

#2 - - Ida:

Asså Skäringer o MAnnheimer är såå jävla bra :-D ÄLskar den!!!

Svar: ja, de är sååå roliga!
Meg Kaup

#3 - - MALIN:

Du är så himla fin! Kram

#4 - - angelica:

åh, hade precis samma, trötta, orkar-inte-prata-med-nån måndag som du. sov typ 9 timmar inatt haha, hoppas du fick en god natts sömn!
och totalälskar också manheimers och Skäringers podd, så himla äkta och bra!

Svar: usch, stackars oss! hoppas resten av veckan blir bättre ;)
Meg Kaup

#5 - - Matilda Berlin:

Alltså - hon kunde ögonbryn hon! Du ser verkligen on point ut <333

#6 - - Isa Bylund:

haha sista punkten.. det gäller att vara glad för det lilla ;) Tror du inte denna lilla dipp beror på avsaknad av socker? Jag tror fan det, man ska inte utsätta sig för sånt.. KRAM <3

Svar: HAHA nej! Jag mår braaaa! Och jag får äta socker igen på torsdag ändå!
Meg Kaup

#7 - - Ellen:

åh, hoppas resten av din vecka blir guld!!

#8 - - cecilia:

såå fin!!

Upp