kultursöndag

I söndags när min syster var på besök bestämde vi oss för att vara lite kulturella och gick på två museum här i stan. National Gallery of Ireland kan man gå runt  i timmar för att inspireras och läsa om irländsk och europeisk konst, och National History Museum är ju bara sjukt spännande med alla djur! Syrran var helt i chock när hon såg hur stor en valross faktiskt kan bli IRL.
 
Jag hade egentligen aldrig något intresse eller sug att gå på museum förrän jag bodde i Paris för något år sedan, då museumbesök liksom blev en sedvanlig söndagsaktivitet. Jag minns när man gick i grundskolan och skulle gå på de "tråkiga" museerna i utbildningssyfte och bara längtade efter att åka hem. Nuförtiden uppskattar jag det betydligt mer!
 
 
FOTO, VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Ellen:

åh, fint!! jag ser verkligen fram emot att kika lite på museum här i malmö snart. jag och johan har inte varit på ett enda sedan vår flytt hit, haha :( älskar dock naturhistoriska i stockholm, så blir fint att titta vad malmö har för små museum att gå igenom.

Svar: åh mys! du borde göra en liten malmöguide i din blogg med cafén och museum att besöka tycker hag :D
Meg Kaup

#2 - - Amanda:

Men alltså gud så fint och så mysigt!<3

#3 - - Fani:

Blir också sugen på att gå på museum utav dina fina bilder :) Håller med om att det inte alls var kul då man var liten/yngre men känns så mycket roligare nu!

#4 - - Amanda Eveline - Utbytesstudent i Singpore:

Roligt! Hur länge kommer du vara i irland förresten?

Svar: Jag bor här tillsvidare. Jobbar heltid här och har bott här i 1,5 år :)
Meg Kaup

#5 - - Ellen Gräntz:

Har också fattat charmen och nöjet i museum bara nu de senaste åren. Nu är jag ofta taggad! Försöker dra med mina vänner på olika utställningar, går sådär att sälja in det hittills, haha.

Svar: äsch, jag kan bli din museum-buddy!!
Meg Kaup

#6 - - Ida Jansson:

Va kul! Längesen jag va på nåt museum.

Upp