senaste nytt från kamerarullen

Long time no see hörrni! Jag har nog varit tidernas sämsta bloggare denna vecka, men livet (eller snarare jobbet) har kommit emellan och har inte hunnit skriva av mig här riktigt. Nu har jag äntligen en lugn och ensam stund här hemma så att jag kan få dela med mig från några glimtar från kamerarullen från veckan (mest helgen) som passerat.
Det känns lite som att solnedgångsbilden över Liffey börjar bli mitt signum på bloggen. I torsdags fångade jag denna rosa/lila himmel, och som ni vet älskar jag ju när himlen skiftar i allehanda pastellfärger. Beundrade vyn lite och knäppte ett kort.
 
Och påtal om pasteller... I torsdags provade jag även lite blusar på Mango. Jag vill så gärna ha en topp i lavendel till i vår/sommar, men denna som jag hittade föll mig inte riktigt in i smaken så det blev inget köp. Utöver detta har jag tillbringat större delen av min helg med David. Vi har...
 
... Brunchat! Vi insåg att de mest "hippa" brunchställena mitt i centrum var fullbokade eller hade en timmes väntetid, så vi gick till gamla hederliga Metro Café där jag glufsade i mig pannkakor.
 
När man går igenom Temple Bar (turisttätt pubområde) dagtid ser man så mycket som man annars går miste om: som denna väldigt färgglada byggnad bland annat. Hade aldrig sett den förrän igår.
 
Jag har även haft på mig samma outfit sen i fredags, eftersom jag sov över hos David då och inte var smart nog att packa ned ombyte. Snacka om att jag känt mig sunkig under helgen haha.
 
Jag och David gick hela 9 km igår, och jag hade nya skor på mig, så ni kan nog gissa på att jag hade skoskav på tårna efter det. Under promenaden hann jag ju fota lite  tjusig arkitektur i alla fall.
 
Nu till helgens bästa: jag och mina kollegor hade bokat 90 minuter på The Cat Lounge! Det är alltså typ ett kattkafé, eller snarare ett vardagsrum med soffor och sittplatser där man får komma och gosa med katter som väntar på att bli adopterade.  De flesta katterna där är under 6 månader gamla, men sen fanns det även Noah (på bilden) som är 7 år gammal och kanske lite svårare att adoptera bort. Trots att han var lite grinig och mest sov hela tiden hade jag lätt tagit med honom hem om jag kunnat. 😻
 
 
 
 
MAT & GOTT, OUTFITS, VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Isa Bylund:

Gillade så mycket med detta inlägg! Mest pannkakorna såklart :)) gillar verkligen när vi får en rundtur på Dublins gator via dig. Som googlemaps typ, fina staden <3 Och du känns verkligen som en blus-tjej, superfin!

Svar: nämen vilken fin kommentar! och jag ÄR en blustjej, men just den blusen kändes lite väl strikt ;)
Meg Kaup

#2 - - Ellen:

alltså, solnedgång <3

#3 - - Amanda Eveline - Utbytesstudent i Singpore:

åh vad mysig helg!

#4 - - Hemma Hos Felicia:

ååh brunch!! SÅ gott!! Supermysigt ni haft det!

Upp