lär känna mig lite medan jag är bortrest

Halloj kompisar och glad alla hjärtans dag! ♥ Har försökt att "planera" bloggeriet lite i förväg den kommande helgen, för imorgon åker jag till New York! Är förvisso bara där i tre och en halv dag, men ändå, man vill ju hålla er ajour liksom. Här kommer en lista som jag hittade när jag googlade "blogglista".

 

Tre guilty pleasures?

- Godis, i synnerhet choklad och colanappar.
- Snabbmat. Jag älskar att slippa laga mat så jag käkar snabbmat minst en gång i veckan.
- "Guilty" pleasure vet jag inte men jag unnar ju mig en baristalatte om dagen för att ens vakna på morgonen, räknas det? Hehe.

När grät du senast och varför?

Förra året när jag och David var i Prag. Fick någon snefylla när vi satt på en bar och började gråta hejdlöst för ingenting verkligen. Lite småpinigt för en som gråter extremt sällan 🙈

När kan du vara dig själv till 100 %?

När jag är hemma hos mamma och kan ligga osminkad i soffan i samma pyjamas flera dygn i sträck haha.

Tre saker du avskyr?

- Folk som har sina fötter uppe på sätena mittemot på bussen  *ohyfsat*
- Doften (och kanske även personerna som gör detta) som uppstår när man värmer fisk i mikron. 
- Duvor i flock.

 Hur är/var du i skolan?

Jag gjorde inget väsen av mig, varken under grundskolan eller gymnasiet. Jag gjorde liksom det jag skulle men var ingen nörd, men jag  var inte heller en av de populära och snygga brudarna. Jag följde mest flocken kan man säga.

 

Vad blir du stressad av?

Jag är verkligen lugn som en filbunke och känner mig rät sällan stressad. Det som KAN göra mig stressad däremot är om jag köper något online (säg en flygbiljett) och jag inte får ett kvitto på mitt köp inom typ 2 minuter.

Hur tror du att andra uppfattar dig?

Folk tror nog att jag är ganska kall om de inte pratat med mig och lärt känna mig. Min kollega och kompis sa att hon trodde att jag var värsta bitchen i början när hon började, vilket jag antar kan bero på att jag är ganska hängiven till det jag gör för stunden (i.e. jobb), men när någon har mitt fulla fokus inser de att jag är ganska reko.

Hur uppfattar du dig själv?

Lojal, beslutsam och förtroendeingivande. ALLTSÅ motsatsen till det som jag skrev ovan, haha!

En situation som du tycker är jobbig/pinsam?

Jag kan väl tycka att det är lite genant, men ändå gulligt, att min mamma alltid ska "visa upp"mig för folk som absolut inte har en aning om eller bryr sig om vem jag är. T.ex. i hennes lokala affär till kassabiträdet: "Titta, det här är min dotter, hon är från Sverige men bor i Dublin" och dom ba: "Jaha...".

Tre otippade saker om dig själv?

- Jag har gått på karate (bucket list - check).
- Jag är född i London.
- Jag vet knappt hur min naturliga hårfärg ser ut eftersom jag fägat mitt hår sedan jag var typ 14 år.

När känner du dig som vackrast?

På sommaren (eller efter en najs solsemester) då man är brunbränd och inte behöver ha tre lager concealer under ögonen. Ge oss sommar nu!

Något du funderar mycket över?

Att jag gärna vill vara bättre på att ta hand om mitt yttre med diverse skönhetsbehandlingar, frisörbesök, smink och dylikt, men att jag inte vill betala för det. Hehe.

 
Q&A / LISTOR | | Follow
#1 - - Jeanette:

Vilket roligt inlägg :) Tycker det är så himla kul att läsa sådana här listor.

#2 - - Isa Bylund:

Men va!! Är det redan dags för NY?! Galet snabbt tiden går! Du kommer älska den staden, om du inte redan varit där och förstått det, hehe. Glöm inte promenaden i Central Park och missa inte det enorma Forever21 vid TimesS.
Det här är så jävla tröttsam kommentar på denna typ av inlägg meeeen det stämmer här: "kul att läsa" <3

Svar: promenad i central park - check! och forever 21 (trots att den gav mycket att önska) - check! och JA det är tröttaste kommentaren ever, du kan bättre Isa! ;)
Meg Kaup

#3 - - Ellen:

alltså, det borde vara FÖRBJUDET att värma fisk i micro??? klarar inte av det. luktar så jäkla vidrigt :( VEM GÖR ENS DET??? hahha ooooh, blir så provocerad.

hoppas du har det toppen på resan <3

Svar: haha men ja!!! odören som sprider sig är ju kräksframkallande också :(
Meg Kaup

#4 - - NICOLE:

Så mysigt inlägg och jag känner igen mig själv i många av punkterna :) Hoppas du har de bra, kram

#5 - - Sabina:

mysig lista <3 hoppas du får en toppenresa!!!! :)

#6 - - Ellen Gräntz:

Åh!!! Så roligt att läsa sånt här ju! Plus: Precis som du kommenterade under min senaste lista - så kul att lära känna dig bättre! Tjoho! Och ha en fin resa!! Gud vad många utropstecken det blev då...

Svar: utropstecken är bäst!!!
Meg Kaup

Upp