concrete jungle where dreams are made of

Äntligen är det dags för lite New York-bilder! Jag och Dave landade 04:30 imorse, och efter det så var det bara att masa sig raka vägen till kontoret. Ångrar fetmycket att jag inte tog ledigt idag, för idag gjorde jag inte många knop kan jag säga er. Hur som helst, jag ÄLSKAR New York, jag vill så gärna åka tillbaka dit snarast. Sån magisk stad!
Efter att ha checkat in på vår hotell i Williamsburg, tog David med mig på upptäcktsfärd runt Brooklyn. Han har varit i NY några gånger tidigare, och passade på att ta med mig till sitt favoritpizzahak Roberta's. Resans första måltid får 5/5.
 
Vår första dag var vi så jetlaggade at det blev rätt tidig sänggång. Vi hann dock ta en drink på hotellets skybar, vars utsikt verkligen inte gick av för hackor. 
 
.Efter en god natts sömn var vi uppe med tuppen för att åka till Top of The Rock, och utsikten därifrån är så himla New York-ig och i min hjärna spelades introt till SATC samtidigt som jag blickade ut över Manhattan.
 
Ett snyggt stycke David.
 
Vi gjorde ett snabbt pitstop vid Times Square för att insupa neon och reklambanners, men det var inget som föll mig i smaken. Men man åker ju liksom inte till Nevvan utan att ha varit där, eller hur?
 
En av de få sakerna jag verkligen ville se i New York var huset i West Village där Carrie Bradshaw ska ha bott. Det är ett av de dyraste områdena på Manhattan, och man kan ju inte låta bli att tänka sig hur en frilansjournalist med ett smärre shoppingproblem kunde ha råd att bo där? Hur som helst, det var mina första 24 timmar i New York det.
 
 
 
FOTO, OUTFITS, TRAVEL | New York | | Follow
#1 - - Amanda Eveline - Utbytesstudent i Singpore:

åh vad gott och åh vad fint! njuut!

Svar: tack, njöt som tusan när jag var där!
Meg Kaup

#2 - - Celine:

Är så avis!! Wow vill bara hoppa in i bilderna!

Svar: Åh ja NY är sååå härligt!
Meg Kaup

#3 - - Isa Bylund:

okej. Where the fuck to start allt jag vill säga om detta inlägg.. Snacka om att du platsar bra in i NYC alltså! Och snacka om lyx att ni bodde i Williams, så jävla mysig stadsdel! Härda jetlagen med kaffe nu, det går över snabbt från nevvan <3<3 hehe så berest you know ;))))

Svar: haha TACK för din roliga kommentar! vet inte ens om jag var jetlaggad, var mest det faktum att jag knappt sov en blund på nattflyget hem som gjorde hela gårdagen HEMSK!!
Meg Kaup

#4 - - Ellen Gräntz:

Ahhh! Har aldrig ens varit New York-sugen men av detta inlägg blev jag taggad? Oops. Aja, får väl lägga till det resmålet på listan... :DD

Svar: men ja, please do! det är en fantastisk stad :)
Meg Kaup

Upp