hjälp mig, kompisar!

Tjabba bönor. Försöker verkligen skrapa ihop idéer att skriva ned här, men det har varit ett gäng gråa veckor alltså. Nu verkar dock våren äntligen ha anlänt (peppar, peppar) till Dublin och jag hoppas att det vänder och att jag kan återupptäcka det roliga med bloggen igen. Att sitta inne på ett kontor 9 timmar per dag ger ju er inte så mycket roligt content att läsa, och det faktum att jag fastnat i ett såntdär vakna - jobba - träna - netflix-hamsterhjul gör ju inte underverk för kreativiteten heller. Men. Jag ska bli bättre. Jag skulle uppskatta om ni kunde lämna en kommentar om vad ni vill se mer utav framöver här i bloggen? All feedback uppslattas!
 
VARDAGLIGT | | Follow
#1 - - Matilda Berlin:

Jag skulle vilja se mer utav dina looks! Outfits, faces, ja allt! Du är ju verkligen bara SÅ fin <33

Svar: TACK för din feedback<3
Meg Kaup

#2 - - Ewe:

Du har i alla fall träna i ditt hamsterhjul, mitt är bara vakna - jobba - Netflix ;D

Svar: hahaha! tror att både du och jag borde ändra våra hamsterhjul en smula ;P
Meg Kaup

#3 - - Cornelia:

Gillar ju att läsa om allt du skriver så det spelar liksom inte så stor roll. Är kul att se hur du har det där borta och så :D Sen är jag nyfiken på hur du bor hihi.

Svar: men åh tack för lite feedback! hur jag bor hmmm jag bor i ett väldigt opersonligt rum som jag knappt är något i, så lägger nog den idén åt sidan tills jag har en snygg lya att visa upp ;)
Meg Kaup

Upp