mitt podd-veckoschema

Hola amigas! Är just hemkommen efter en evighetsdag på jobbet, har verkligen jobbat och ringt folk som en dåre idag. Har varvat mitt tjötande på telefon med att lyssna på två favvopoddisar; Lillelördag och Josefin & Vanja! Är det något jag gillar med vardagarna är det att alla roliga poddar släpps då. Jag följer ritualiskt mitt poddschema under veckan, som lyder:
 
Måndag: Skäringer & Mannheimer, den absolut roligaste podden som finns. Jag får sansa mig på jobbet/bussen och plocka ut lurarna ibland för att det blir för mycket skratt.
 
Tisdag: Det släpps mig veterligen inga roliga podcasts på tisdagen, så brukar roa mig med något gammalt avsnitt av Rättegångspodden eller P3 Dokumentär.
 
Onsdag: Lillelördag och Josefin & Vanja.
 
Torsdag: Brukar eventuellt lyssna på Daniel Redgerts podd, om han har någon intressant gäst. Och Schulman Gårdinger, de är rätt roliga.
 
Fredag: Min enda poddfria dag. Brukade lyssna på Alex & Sigge, men deras förbaskade podd är ett enda långt reklaminslag numera, så har slutat lyssna.
 
Har ni några poddfavoriter jag absolut inte får missa?
 
Döpte denna bild till megmeg.jpg på min dator, innovativt va?
 
 
VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Elinor:

min vän jag kommer komma med livets kanske fetaste tips. Trettio plus trevar.

Svar: åhå man tackar för tipset, ska försöka lyssna imorgon :)))
Meg Kaup

#2 - - Ida Jansson:

Lyssnar på "drivkraften" och "omänskligt". Så bra!

Svar: Fint, tack för tipsen! :)
Meg Kaup

#3 - - Celine:

Mathilda & Andrea släpper på tisdagar! Lyssna på dem, de har en massa bra feministiska tankar osv :)

#4 - - Alicia:

Wow, lyssnar på så många poddar. Tombola podcast, Tom & Petter, Creepypodden (och Skäringer och Mannheimer), TSKNAS, Therese & Zäta, David Batras podcast, Spöktimmen, 22 kvadrat i P3, Freakshow, Viktor & Farao och Ditt Aunsikt med Simon och Emma Lussetti är mina favoriter

Svar: haha oj, det var många poddar!!
Meg Kaup

Upp