saker jag vet är socialt oacceptabla men gör ändå

 - xD-smileyn. Vem, förutom typ 15-åriga killar som spelar CS, använder ens denna smiley? Jo jag. På något sätt har den klamrat sig fast i mitt muskelminne och jag använder den lite för ofta för att förstärka en jätterolig situation. Men hey, mitt tangentbord har ju inga smileysar, och då får man göra det bästa av det man har. Hehe.
 
- Läser nyheter/skvaller på Flashback. Jag tar ju de allra flesta trådar på Flashback med en stor nypa salt, men när ett brott har begåtts och man vill veta vem gärningsmannen är - då är Flashback rena rama detektivbyrån!
 
- Skriver hotellrecensioner på Hotels.com. Och jag tar det på dödligt allvar och skriver ordentliga recensioner! Tycker att hotels.com borde sponsra mig och mitt skriveri och vad jag tillför deras sajt ;)
 
- Läser min egen (och andras) blogg på arbetstid.
 
- Åker kollektivtrafik efter träning utan att ha duschat efteråt. Egentligen vet jag inte om detta är "socialt oaccepterat", men jag brukar tänka mig att det är det när jag väl gör det.
 
- Källsorterar inte. Hemma i Sverige brukade jag göra det, men nu när jag bor med två grisiga housemates som aldrig tar ut soporna får jag göra skitgörat själv, och när man har en påse med enbart biologiskt nedbrytbara saker i är den JÄTTETUNG och luktar fa-an. När man blandar lite plast och mat i en och samma påse blir den inte lika tung och lukatr inte lika äckligt, så det är av rent egoistiska skäl som jag numera inte källsorterar.
  
- Skriver direkt till SAS's facebooksida när jag har något problem, VILKET ÄR OFTA!!
 
- Tar outfitbilder i provrummen på H&M. Somliga har ju faktiskt inte en personlig assistent som kan fota en dagarna i ända, hehe.
 
 
 
OUTFITS, VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Celine:

Älskar detta inlägg haha!

#2 - - fridaslife.blogg.se:

Hahaha va roligt inlägg!

#3 - - ISA:

hahha alltså, I love this!! Jag gör ibland denna emoji fortfarande :p. Det är SÅ inte ok. Förövrigt så brukar jag inte ens duscha varje gång jag tränat :))) Raggardusch funkar fint, man ska inte vara för ren. Får jag ev sno denna idé till inlägg? <3

Svar: Hahaha raggardusch, det uttrycket har jag inte hört på läääänge! Klart du får inspireras av min lilla lista ;)
Meg Kaup

#4 - - Kattis:

Haha så roligt och jag kan erkänna att jag kan skriva under på flertalet av dom punkterna!

#5 - - MALINDENISE:

Hahah vilket kul inlägg :D!!

#6 - - Julia Svensson:

Åh så roligt inlägg

#7 - - Matilda Berlin:

Haha! Men åh vilken rolig lista! Instämmer helt i flera stycken, hehe! Kram <3

#8 - - Amanda:

Sånt roligt inlägg, är skyldig till första punkten haha men den är så bra ändå!

Svar: Haha ja, jag älskar faktiskt xD-smileyn!!
Meg Kaup

#9 - - Grodan:

Haha! Jag är skyldig till några av dom där också xD ;)

Svar: x'D
Meg Kaup

Upp