my momma don't like you and she likes everyone

 
Äro åter i Dublin efter en helg hos mamma i UK. Blev en väldigt lugn helg där jag laddade batterierna och blev tvångsmatad med sötsaker (tack mamma). Här är lilla mamma i solen.
 
Vägen från hennes hus till busshållsplatsen är egentligen inte lång, men den känns som den läääängsta ever. 
 
Den lilla byn hon bor i är en genompassage till en av de större städerna i distriktet, Derby. Det finns liksom en huvudgata med ett Coop, en frisör, en indisk restaurang och sedan någon liten butik. Charmigt, men inte lattjo lajban kanske.
 
Vi tog bussen in till stan och gick runt lite i affärerna, och åt sedan tapas till lunch/tidig middag på lördagen, vilket var trevligt och gott. Drack en Aperol Spritz och drömde att jag satt på en strand vid medelhavet för en stund.
 
Trots att Derby är "utomlands" känns det så oinspirereande. Kändes svårt för mig att hitta något att fota för att visa upp staden på ett snyggt sätt. Här är en av huvudgatorna, intetsägande men full av folk.
 
Tog inte så fasligt många fler bilder, men hann med en selfie med mammsen. Hon gjorde en min på varenda bild. Tack för en mysig helg 💞
 
 
VARDAGLIGT | England | | Follow
#1 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Låter verkligen som att ni haft det riktigt härligt! :)

#2 - - Amanda:

Men gud så mysigt det såg ut!! <3

#3 - - Gabriella :

Så mysigt!!

#4 - - Celine:

Låter så himla mysigt!

#5 - - Fani:

Lät och såg ut som en riktigt mysig helg hos mamsen du :) Så kul att hon bor i en stad som London! Och ändå mysigt att bo lite utanför och inte mitt i smeten, men ja, kanske mysigare när man äldre än när man är ung och vill va lite mer "ute i svängen" eller vad man ska säga x) Shoppa, äta ute, ta en drink osv.
Aperol Spritz och tapas lät ju för övrigt inte helt fel alltså <3 Nom nom! Och fina ni är!

Upp