kaffepaus och köpstopp

Imorse när jag vaknade hade jag inga egentliga planer om vad jag skulle göra av min söndag. Jag drog upp gardinerna och såg att solen sken, så runt tio-elva nån gång begav jag mig ut på en liten promenad i det härliga vädret. Jag styrde kosan mot Stoneybatter, ett område mellan där jag bor och city center, och det brukas beskrivas som Dublins egna Brooklyn av någon anledning. Ser inte riiiktigt likheterna, men satte mig hur som helst på ett superhipstrigt café som enbart serverade kaffe och några få bakverk och lät världen utanför flyga förbi medan jag lyssnade på en crimepodd.
 
Efter kafferepet hamnade jag till slut i centrum där jag kollade runt i lite affärer och kom fram till att "fasen vad mycket snygga plagg som finns ute nu". Däremot har jag inofficiellt gett mig själv köpstopp på alla former av klädesplagg denna månad, eftersom min byrå med kläder håller på att svämma över. Jag behöver verkligen ingenting, men att köpa ett nytt klädesplagg känns bara så njutbart på något sätt. Ibland brukar jag fundera på ifall Lyxfällan-grabbarna kom hem till mig med sin pengatavla och visade mig hur mycket pengar jag lägger på shopping, hur osunt det måste se ut hehe. När jag skriver ut löften / to do-grejer här på bloggen tenderar jag att ha lättare att hålla dem, så här kommer det: ingen mer onödig shopping resten av året!
 
 
SHOPPING, VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Amanda:

Men gud så mysigt det caféet såg ut<3

#2 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Haha åh, håller helt klart med att det är lättare att hålla något om man skrivit ut det på bloggen ;) Lycka till med köpstoppet!

#3 - - Tess:

Det låter väldigt klokt med köpstopp! Jag har också funderat på att ha det :)

Svar: Haha ja det är minsann lättare sagt än gjort har jag märkt på senare dar..!
Meg Kaup

#4 - - ISA:

haha du anar inte hur ofta jag sagt den meningen "nu får det vara nog med shopping". Eller ännu oftare "nog med fika". Meeeen hey, jag tror på dig!! ;)

Svar: nog med fika eller kaffe kommer jag nog aldrig ens att försöka mig på! hahah
Meg Kaup

#5 - - Ida:

Åh vet hur det känns när det kliar i fingrarna efter nya kläder! Min räddning just nu är att det mellan jobb och plugg inte finns tid till så mycket annat där jag faktiskt kan använda kläderna jag köper ;)

Svar: haha enda gången tidsbrist är en bra sak!!
Meg Kaup

#6 - - Celine:

Hade verkligen också behövt ett köpstopp men så fort jag råkar hamna efter shoppinggatorna så är det kört!

Svar: I feel you! Primark är vår värsta fiende haha
Meg Kaup

#7 - - Matilda Berlin:

Men guu vad mysig den lilla kaffepusen lät! <3

#8 - - Ida:

Man blir ju glad av att köpa nytt :-) Tyvärr haha!

Svar: haha ja, TYVÄRR!
Meg Kaup

#9 - - Ida:

Vilken mysig söndag! Jg tänkte också att jag inte skulle shoppa så mycket nu, men alltså varför hittar man så mycket så fort man tänker så!?

Upp