min gröna lilla oas

Precis utanför mitt jobb ligger en utav Dublins mest populära parker, St Stephens Green, som faktiskt är en utav de finare parker jag vistats i. På min lunchrast är det lite som terapi att gå en runda i parken, och vid dammen tycker jag att det är som finast. Man glömmer att man är mitt i smeten för en sekund, och det enda man egentligen är oroad för är att bli bajsad på av en fågel. Allra finast är det på morgonen, innan ens fåglarna vaknat, då det är tyst, luktar dagg och himlen skiftar i olika pastellfärger. Svårt att beskriva och fånga på bild, men alla har vi väl våra smultronställen här i livet.
 
I övrigt är allt fint, nu är vi halvvägs till helg igen. Mitt humör har varit upp och ned denna vecka, men det känns som att det börjar lätta.Hur har ni det? x
 
 
VARDAGLIGT | Dublin | |
#1 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Låter som en fantastiskt vacker plats att spendera lunchrasten på :)

#2 - - Bella:

Åh vad vackert!
'
http://nouw.com/bellss

#3 - - Linda:

Åh, såg mysigt ut!

#4 - - Jessica :

Åh vad fint! Ser magiskt ut. Fint att såna här platser även ryms i storstäderna.

#5 - - Ida:

Så fin blogg! kika gärna in min :))

#6 - - Celine:

Men gud så mysigt!

#7 - - Carro93 ':

finaste parken jaa!! håller med dig om att enda bekymret var att inte få fågelbajs på sig haha

#8 - - Tilda Barkselius:

Åh så fint!

#9 - - Bea:

Ser jättefint ut!

#10 - - Fani:

Åh, det lät och såg verkligen ut som ett mysigt litet ställe :) Lät skönt att ta sej en paus där. Känner igen det där med med humöret då mitt är väldigt skiftande just nu. Hoppas på att det blir mer uppåt nu då jag är ledig onsdag torsdag!
Kram <3

Upp