måndag mitt i maj

Såååå jag skrev just ett ganska långt och kontentafattigt inlägg som just försvann till en annan dimension?! Jag är helt säker på att jag tröck på spara och publicera, men jaja. Jag får försöka recappa mitt skojsiga inlägg igen då...
 
Idag har varit en ganska go måndag. Jag hade en bra dag på jobbet och solen började skina lagom tills det var dags att gå för dagen. Jag var duktig (enligt mig själv) som sprang 5 km i Phoenix Park när jag kom hem, och jag har bett om ledighet på torsdag då det är Kristi Flygare hemma i Sverige (= inte mycket att göra på kneget). Mest vill jag vara ledig för att det ska bli strålande sol på torsdag, det är inget man är bortskämt med här inte. Håller tummarna på att jag får min ledighet approved trots min korta varsel hehe.
 
I övrigt rullar maj på fort som tusan, och om exakt en månad är jag på väg (efter mitt eviga tjat borde ni veta vid detta laget) hem till Sverige. Tjoho!
 
 
VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Ellen:

nu inser jag att jag har himla dålig koll på vad det är du pysslar med där borta! kanske har jag läst det någonstans innan, men nu är det helt tomt i tankarna. vad jobbar du med? så himla skönt att kunna vara ledig lite i veckan. jag är också ledig torsdag, sen har jag slängt in en semesterdag på fredag också för att få en extra lång helg. det blir nog fint!

Svar: Haha, det är lite oklart vad jag sysslar med från mitt håll med!! Jobbar på Indeeed.com, världens största jobbsida. Mitt uppdrag är att sprida ordet om Indeed till Sverige, och för närvarande går det bra - vi är näst störst där hemma, efter Arbetsförmedlingen ;)
Meg Kaup

#2 - - Netti Starby:

Du gjorde rätt i med att ta ledigt på torsdag för att njuta av vädret! :-D Kramis

#3 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Håller tummarna för att du får ledigt så att du får njuta av solen! :)

#4 - - Bella:

Vad härligt det låter!

http://nouw.com/bellss

#5 - - Ellen Gräntz:

Men hallå eller, vad snygg du är! Och vad härligt det låter. Skönt att du snart får komma till Sverige, haha :)
sv: Haha jag vet, varje gång de berömmer barnens mat skriker jag nästan HYCKLARE inombords, för att de gulligullar så mycket med dem. Men samtidigt, gulla på, de är så BRUTALT söta!

Upp