beachin'

 
Mitt favoritställe under California-resan var San Diego. Vi bodde vid La Jolla vilket var ett lugnt och flashigt bostadsområde en bit från citykärnan, men ett stenkast från stranden. Vi hade varit vid Santa Monica Beach uppe i LA dagen innan där det var knökfullt, och att komma ned hit var som en dröm - en helt annan vibe! Staden och stranden, Mission Beach, var så sjukt chill. Och maten - herregud! Jag som ÄLSKAR tacos och mexikansk mat blev inte besviken. Alldeles runt hörnet från vårt hotell låg ett litet hak som gjorde den godaste snabbmaten jag nånsin ätit. Är ni någonsin i San Diego, då måste ni prova Californa-burriton på The Taco Stand. Helt otrolig!
 
 
 
FOTO, TRAVEL | California, San Diego | | Follow
#1 - - Ida:

Åå vad härligt!

#2 - - elin:

Åh vilka fina bilder!<3

#3 - - Carro:

wow vad snygg du är! och underbara bilder!

Svar: Tack snälla du! :)
Meg Kaup

#4 - - Carro:

wow vad snygg du är! och underbara bilder!

#5 - - Bella:

Så härligt, och vilka underbara bilder!

http://nouw.com/bellss

#6 - - Susanna:

Håller med, San Diego är så fint :)

#7 - - Ellen:

men wow, så himla fint!

#8 - - Gosia:

Så tråkigt att du inte verkade gilla LA överhuvudtaget! Tror folk målar upp en bild att allt är "så fint här", men det är ju en enorm stad, näst störst i USA när det kommer till antalet invånare och 25e (eller något sådant) i hela världen... Så det finns verkligen allt från "superturistigt" till superlyxigt till fattigt etc etc
Men kul att du gillade de andra städerna iaf! :)

Svar: Missförstå mig rätt, Universal Studios var bland de roligaste dagarna jag hade därborta! Men jag hann inte riktigt känna mig hemma i LA. Var bara där i 3-4 dagar dock, vilket är ganska lite för en sån enorm stad. Är helt säker på att jag missade en massa guldkorn!
Meg Kaup

Upp