veckans tips

Okej, bloggens andra "tisdagstips" äro kommen! Här nedan har jag delat med mig av några grejer som helt enkelt är bra och gör livet en liten smula bättre.
 
Indeed. Okej nu gör jag lite smygreklam (okej, kanske inte så jättesmyg) åt företaget jag jobbar för, men jag tror helt enkelt att man trivs bättre på en arbetsplats vars tjänst/produkt man själv tror på. Detta inlägg är inte sponsrat på något sätt, utan det jag skriver är 100 % från hjärtat.
 
Indeed är en sökmotor för jobbannonser, och jag rekommenderar varmt alla ni som söker jobb/sommarjobb att prova på detta. Man skapar ett konto, lägger upp sitt CV, sen kan man browsa runt på tillgängliga jobb, och söka jobb genom att klicka på en knapp, antingen på datorn eller via mobilappen. Busenkelt. Jag sökte och fick mitt förra jobb på HP via Indeed faktiskt, innan jag började jobba här. Bra grejer.
 
♦ Detta instagramkonto. Som ni kanske vet är Göteborg min favvostad i Sverige, och ibland kan jag få lite "hemlängtan" (citattecken eftersom jag inte är därifrån). Jag har hittat ett instagramkonto som publicerar jättefina bilder på staden som jag börjat följa på sistone. Åh, längtar till midsommar då jag får komma hem! ♥
 
Att maxa sin egentid. I helgen märkte jag hur uttråkad jag var efter att ha spenderat lördagen ensam i mitt lilla rum. Förvisso var inte vädret på min sida, men jag kände liksom hur min fritid bara rann ur mina händer för varje minut som gick. I söndags fick jag nog och trotsade det ambivalenta vädret för att masa mig ned mot stan. Gick runt i affärer, observerade folk och fikade till och med själv - och det var underbart! Varför ska man inte få unna sig lite bara för att man råkar vara själv för en dag?
 
 
 
VARDAGLIGT | HappiChallenge, Tisdagstipset | | Follow
#1 - - Bella:

Bra tips!

#2 - - MALIN:

Du är så fin! Hoppas du har en härlig tisdag :) Kram

#3 - - MartinaOlsson:

Hejhej! Jag tänkte bara tipsa dig om att jag just nu har en tävling på min blogg i samarbete med Tasty America där du kan vinna MASSVIS med amerikanskt godis och amerikanska snacks. Om du är en lika stor godisfantast som mig så rekommenderar jag dig verkligen att vara med och delta, hehe! ;) Klicka på länken nedan för att komma till tävlingen :)
https://martinaolsson.myshowroom.se/66286/tavling-vinn-amerikanskt-godis-fran-tasty-america/

#4 - - Wilma:

Vilken härlig bild! Älskar körsbärsträd!

Upp