Tisdagstipset

Tänkte komma med ett nytt inslag här i bloggisen - tisdagstipset! Vi får se hur länge det håller i sig, men tänkte i varje fall försöka börja någonstans. Min blogg tenderar till att dö och återuppstå lite när jag känner för det, men jag måste bli lite mer konsekvent och faktiskt tänka ut saker att skriva om, för i grund och botten tycker jag ju att det är skitskoj att blogga. Men men, åter till min lilla idé: varje vecka ska jag försöka komma på en handfull saker - allt ifrån musiktips till tankebanor - som förgyller min, och förhoppningsvis er, vardag. Inga konstigheter alls. Här är denna veckas tips:
 
Sluta dricka alkohol. Okej varning för moralkärringen Meg, men under det gångna året, dvs januari fram tills idag, har jag bara festat två gånger och båda gångerna har jag mått som en påse bajs dagen efter. Tack vare det låga antalet utekvällar på senare tid har jag sparat pengar och istället för att legat och dött bakisdöden på söndagar har jag faktiskt gjort roligare saker. 
Josefin & Vanjas podcast. Två smarta och härliga tjejer som pratar om allt mellan himmel och jord, och jag har fallit pladask för deras Girlpower-attityd som de porträtterar i deras podd. 
 En skärmfri kväll. Detta är ett tips jag faktiskt fick när jag lyssnade på ovan nämnda podd, men det tål att repeteras. När man som jag sitter vid en dator åtta timmar om dagen blir man rätt mätt på det där ständiga skenet som avges från en mobil- eller datorskärm. På helgerna är jag rätt bra på att låta bli datorn, men på vardagarna är det desto svårare eftersom man gärna vill varva ned dagen med serier eller dylikt. MItt slutgiltiga tips blir alltså: stäng av alla skärmar för en kväll och läs en bok istället. Så mycket mer avkopplande och snällare mot ögonen.
 
 
And that's all folks!
 
VARDAGLIGT | Dublin, Tisdagstipset | | Follow
#1 - - MALIN:

Vad fin du är! Kram

#2 - - Netti Starby:

Bra tips och en skärmfri kväll skulle bli en utmaning för mig! :-D Kramis

Svar: Eller hur! Men man känner sig otroligt rofylld när man väl gör det :)
Meg Kaup

#3 - - Linda:

Bra tips :-)

Upp