the final tuesday in march

Hello people! Vaknade upp till fågelkvitter och en solig tisdagsmorgon imorse, så jag har en bra feeling om denna dagen. Igår hade jag huvudvärk hela dagen och var tröttast i stan, men idag mår jag tipptopp. Det faktum att jag om exakt 3 veckor kommer befinna mig i Yosemite National Park med David gör mig extra taggad på livet. Låt dessa kommande veckorna gå fort. Jag behöver sol och roadtrip nu!
 
I övrigt har jag endast en grej idag som jag vill rekommendera idag, nämligen Spotify Radio. Spotify's radiofunktion, som skapar en spellista baserat på det du själv lyssnar på och lägger till liknande artister. Via detta verktyg upptäckte jag ett nytt band som heter Bad Suns, och de har flera grymma låtar, som t.ex. denna! Om ni inte använt er utav Spotify Radio ännu, rekommenderar jag det varmt. Perfekt sätt att upptäcka nya låtar när ens gamla spellistor känns uttjatade.
 
 
 
 
 
 
VARDAGLIGT | Dublin, Tisdagstipset | | Follow
#1 - - Mirjam Therese:

WHAT?! Ska du till Yosemite?! Så coolt ju! Har velat åka dit hur länge som helst så ser fram emot fantastiska bilder ;) :D

Svar: Ja, jag och grabben ska till USA (Cali) på roadtrip, och Yosemite är en av hållplatserna. Ska definitivt ta massa bilder ;)
Meg Kaup

#2 - - Netti Starby:

Oj vad roligt och jag förstår att du längtar! <3 Kramis

#3 - - Tilda Barkselius:

Älskar radio funktionen på Spotify!

#4 - - Gabriella :

Åh så skönt att du mår bättre!! :D

#5 - - Matilda:

Åh va kul!!

#6 - - Bella:

Hoppas att du får en bra dag, kram!

#7 - - elin:

Förstår att du längtar!! super fin bild kådig , kramis!

Upp