Reminiscing

Dessa bilder är tagna 2014 då jag och lillsyrran åkte till den grekiska ön Korfu. Vi bokade biljetterna knappt en vecka innan vi åkte iväg, vilket var ganska spontant. Jag har inte varit på en riktig solsemester sedan dess, utan det har blivit många cityresor istället. Nu i sommar är jag sjukt sugen på att dra en klassisk charter till någon medelhavspärla och bara njuta av sol, bad, paraplydrinkar och god mat. Jag och Dave är sugna på nån grekisk ö igen, men vi får se om det blir av.
 
Har i något favoritställe i Europa som ni vill tipsa om? 
 
 
TRAVEL | Corfu | | Follow
#1 - - Fani:

Amen jag tyckte väl jag kände igen Grekland, hihi <3 Najs med Korfu! En utav de få öar jag inte varit på i Grekland faktiskt. Hört att det ska vara väldigt grönt och fint där med många badvikar? :) Såg ju väldigt grönt ut på andra bilden.
Jag kan absolut rekommendera Kreta, lätt min favvis-ö! Maten är sjukt bra där och det är jättemysigt att hänga i Chania i hamnen, gå i affärer, äta mat, dricka drinkar osv. Sen är det, såklart, jättevackert där också! Annars Zakynthos (där är dock inte maten lika bra) eller Rhodos :) Nu fick du bara Grek-tips haha, men om ni var sugna på det som du skrev tänkte jag :) Hoppas ni hittar något bra!

Svar: Ohlala, massa fina tips! Kreta är jag riktigt sugen på :) Zakynthos verkar också väldigt vackert!
Korfu är en riktigt trevlig ö! Vet inte hur de andra grekiska öarna är, men blev förvånad över det fina, gröna landskapet. Hade kunnat åka dit igen, helt klart. Var inte alltför mycket svenskar där vi bodde faktiskt. :)
Meg Kaup

#2 - - Alice:

Åh, så underbart, och roligt att det var lite spontant! ^^ Själv tipsar jag starkt om Kroatien! Otroligt fint vatten och värme, men även kulturella och pittoreska byar och städer att kika på. ^^

Svar: Åh ja, Kroatien verkar sjukt fint! Kanske får titta närmare på det :)
Meg Kaup

#3 - - Bella:

Underbara bilder! Själv älskar jag Italien.

#4 - - Jessica :

Åh vad härliga bilder! Även om cityresor är härliga så är det nåt visst med solresor, så skönt och avslappnande. Kroatien ska ju vara fint, har dock själv inte varit där.

#5 - - Mirjam Therese:

Åh, jag har också för första gången någonsin typ blivit sugen på en solresa! Har dock aldrig varit på någon i hela mitt liv så brist på tips tyvärr :/

Svar: Jag brukar inte heller vara sugen på sol&badresor, men nu när man är vuxen "på riktigt" med heltidsjobb vill man inget annat än slappa när man kan, haha!
Meg Kaup

#6 - - Amanda:

Wow vilka fina bilder! :)

#7 - - Bea:

Så fina bilder!!

#8 - - trisiaa:

åhh härliga bilder!!!

#9 - - Amanda Forsman:

Skulle också vilja besöka Grekland :)

Svar: Det är onekligen fint där, åk!
Meg Kaup

#10 - - Sanna:

Wow, ser helt underbart ut! Mitt favoritställe i Europa är Treviso & Gardasjön i Italien där vi spenderade vår bröllopsresa. Men Grekland är också heeeeelt underbart!

Svar: Treviso, är det sant? Där bor mina kusiner (som jag aldrig hälsat på, oops), men ska definitivt kolla in Treviso närmre ;)
Meg Kaup

Upp