Ett litet break från Dublin

I fredags kväll tog jag weekend-bagen och stack till UK för att hälsa på mor min. Det var trevligt att få träffa mamma igen, sist vi sågs var i februari. När jag inte gled runt i pyjamas i hennes hem hade jag på mig mina favvisjeans (bild till vänster). Jag och mamma åkte även till Derby, en medelstor stad i mitten av England, där fanns detta (bilden till höger) balla konstverk bestående av artificella vallmoblommor. Varje blomma representerar en brittisk soldat under WWI som fick sätta livet till.
Förutom lite basshopping (med det menar jag typ underkläder) gick jag och mammsen på promenad i krokarna för att ta vara på det fina (men blåsiga!!) vädret. Jag fick lite feeling inför midsommar och plockade sju sorters blommor. Jag kände mig oförskämt nöjd över att ha hittat sju olika blommor faktiskt.
På söndag kväll var det dags att bege sig hem till Dublin igen. Flyget från East Midlands airport går alltid klockan 21:00 på kvällen, och sist jag var där var det mörkt långt innan planet skulle lyfta. Igår var det ljust hela vägen tillbaka. Heja sommar!
 
 
 
 
TRAVEL | England | | Follow
#1 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Låter som att du haft det underbart :)

#2 - - Bella:

Vad härligt det låter!

http://nouw.com/bellss

#3 - - Ellen:

ljuset under sommaren <3 och att plocka egna buketter är så jäkla fint. vi har så många vackra blommor i det vilja dessutom!

#4 - - Hanna :

åhh låter jättemysigt!

#5 - - Louise:

Underbart de låter ! :)

#6 - - MALIN:

Sååå härliga och fina bilder! Kram

#7 - - Amanda:

Vilka mysiga bilder<3

#8 - - Josse:

fina bilder!

#9 - - Linda:

Fina bilder!

Upp