mood: bedridden

Har intagit horisontellt läge efter en lååång dag. Egentligen var den väl inte längre än vanligt, men de sista två timmarna kändes outhärdliga på jobbet. Det bjöds på milkshakes dagen till ära (4th of July people!) men jag försöker tappert att undvika all form av onyttigheter på vardagarna, och tog faktiskt ingen. Att min kollega hade tagit med sig svenskt lösgodis som stod framme gjorde inte saken lättare. Kanske var det därför min arbetsdag kändes så lång? Vad vet jag.
 
I veckan ska jag försöka bli bättre på att fota min vardag, eller åtminstone delar utav den. Nu när jag faktiskt har en redig kamera vill man ju fota alltalltaaaallt! På min lunchpromenad idag hade jag så många tillfällen då jag önskar att jag hade kameran med mig, så note to self: ta med kameran imorgon.
 
 
VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Celine:

Duktig du är som höll dig borta från onyttigheterna då haha :)

#2 - - Jennifer:

Jag tog mycket foto med min kamera i början, men nu.. ja den ligger här bredvid mig hahaha

#3 - - Clara:

Jag vet inte vad du har för kamera men sedan jag bytte till en mindre kamera (som dessutom har väldigt mycket bättre autofokus) har jag tagit med mig kameran ut bra mycket oftare än vad jag gjorde med den gamla. Det känns smidigare att kunna ha kameran i fickan, ta upp den när man känner för det och bara "klick" och sen ner med den i fickan igen.

För övrigt äääälskar jag ditt påslakan! Vart hittade du det? <3

Svar: Min kamera är inte försrkäckligt stor, men är så rädd om den! Men måste verkligen bättra mig...
Påslakanet är för övrigt från Primark :D
Meg Kaup

#4 - - Linnea:

Hoppas du får en fin dag!

#5 - - Ellen Gräntz:

Lakanen är det bästa jag sett.
sv: Men va!!! Gud. Vilken komplimang. Tack! Blir så fånigt glad när någon berömmer hur jag skriver.

Upp