min första svensexa

Igår var det äntligen dags för Jamie och Gavins gemensamma svensexa! Det var inte en "vanlig" sådan (tror jag, har ju aldrig varit på en hehe), utan vi åkte till ett äventyrscenter utanför Dublin där vi drog på oss säkerhetsutrustningen för att utföra en hinderbana dinglandes flera meter upp i luften. Var läskigt till en början men jag klarade det!!!
 
Det minst ansträngande var att åka linbana ned till marken igen.
 
Väl nere på marken gick vi vidare och skjöt lite pilbåge. Vi var ett gäng på cirka 15 pers, och jag var faktiskt överraskande bra, ja till och med överlägsen, på denna gren. De andra sade att det måste vara på grund av mitt "mitt nordiska älvblod" haha.
 
 
Dagen avslutades med meterlånga pizzor på baren Nolita, samt lite drinkar på det. Hade en sjukt rolig dag och hela bålen har träningsvärk idag. Väl värt mödan. Tog inte så mycket bilder under kvällen eftersom jag var "under the influence" men jag lovar det var kul!
 
 
FRIENDS & EVENTS | Dublin | | Follow
#1 - - Clara:

Låter som en himla bra dag! Skulle vara superkul att testa på den där linbanan/hinderbanan!

Svar: Ja, den var riktigt kul! Kändes som en bragd att ha klarat det, haha
Meg Kaup

#2 - - ddianasliv.blogg.se:

Vad roligt att skjuta pilbåge - och oj så coolt och läskigt med höghöjdsbana (men så är jag ju extremt höjdrädd också, haha). Låter som en härlig dag! :D

Svar: Det var riktigt kul kan jag lova :)
Meg Kaup

Upp