brynsnack och dagens agenda

Godmorgon världen säger jag med en mega-selfie! Jag köpte för några veckor sedan en brynmascara för skojs skull inne på Primark, men OJ vad bra den är. Mina bryn ser (ursäka min mallighet) fab ut efter att jag använt den, och jag har inte lyckats få ett såpass naturligt resultat tidigare enbart med hjälp av penna. Min brynmascara är det enda jag numera använder för att få dem i schack, och jag är supernöjd med den. Icke att förglömma är att jag är världens n00b när det kommer till smink, hehe.
 
Nog om ögonbryn! Snart ska jag pallra mig in till city centre för att möta upp min kumpan Emelie. Vi ska fika och förhoppnigsvis shoppa lite också. Jag vill verkligen hitta en ny skinnjacka, eftersom jag faktiskt slängde min förra då dess sömmar var helt spruckna. Har en kappa jag anväder allför ofta, så jag behöver lite ombyte känner jag. Ha en fin lördag! x
 
 
 
 
VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Cornelia:

HAha om du är en noob vet jag inte vad jag är. Jag kan INGENTING. Använde mascara lite då och då förut men nu gör jag inte ens det haha. Det blir bara kaos och kli i ögonen. Men dina ögonbryn är <3. Försöker få mina att fatta att de ska växa likadant men verkar omöjligt. Det ena = aaaahh helt okej ändå. Det andra = helt käpprätt åt ja du vet.

Aja. Hörs hej.

Svar: Hahaha, men du har väl hört ordspråket "ögonbrynen ska se ut som systrar, inte tvillingar"? ;)
Meg Kaup

#2 - - Anonym:

Hej

Upp