bloggar som inspirerar mig

Jag har det senaste året fått upp ögonen för bloggar och bloggvärlden igen (YAY), och under min lediga tid / dötid på jobbet, ja då är det bloggläsande som får tiden att gå extra fort. Jag har listat några bloggar som jag följer och gillar, men jag läser ju många, många fler. Anyhow, här är mina tips:
 
Flora Wiström. Hon lyckas kombinera fina vardagsbilder med träffsäkra texter, och hennes blogg är verkligen charmig och en stor inspirationskälla. Hon känns så äkta! Dessutom har hon släppt en egeskriven bok, hur coolt?
 
 
Elsa Billgren. Jag snubblade in på hennes blogg för bara någon vecka sedan när jag sökte efter en Budapest-guide, och sedan dess har jag följt henne på bloglovin. Hon tar så himla fina bilder på sin vardag och är riktigt vass när det kommer till inredning, men allra mest gillar jag hennes rese-kategori. Vill också leva som henne när jag blir äldre och skaffar barn!!
 
 
Lisaplace. Har följt henne i i åratal, och här ovan ser ni ett smakprov på varför. Hennes bilder + stil är av en annan värld!
 
 
 
Felicia Åkerström. Denna tjej har en garderob att avundas, och hon bor i NYC och lever ett drömmigt liv. Hennes klädstil är det som fått mig på fall, så enkelt och tidlöst - men ändå chict. In på hennes blogg för att drömma er bort till en vardag i New York.
 
 
INSPO | Tisdagstipset | | Follow
#1 - - ISA:

Skriver under på samtliga! Får en själv att både vilja step up sin egen blogg alternativt gräva ner den pga så ful. haha!

Svar: Eller hur! önskar att jag hade mer tid / någon som kunde ta fina kort åt mig till bloggisen! haha
Meg Kaup

#2 - - Bella:

Älskar sådana här inlägg, tack för tipsen!

Svar: Tack, kul att du gillar det!
Meg Kaup

#3 - - Clara:

Åh vad roligt med lite bloggtips!

#4 - - Amanda:

Såå kul inlägg alltid kul att få tips<3

#5 - - MALIN:

Kul med lite bloggtips! Kram

#6 - - Amanda Jona [FOTOGRAG]:

Åh så härligt inlägg, tack för tipsen! :D

#7 - - Ronja:

Mycket bra tips!! <3

#8 - - Fani:

Åh men vad skoj med lite bloggtips :) Lisas blogg följer jag redan med inte de andra!

Upp