new year, new job

Halloj! Idag inledde jag det nya året på riktigt då jag gjorde en sällan skådad entré in i det nya kontoret - landade i min privathelikopter på taket och blev sedan eskorterad längs en allé av bugande människor ned till mitt team, buren av marockaner...
Nu lät jag fantasin skena lite. Nä, min första dag var faktiskt riktigt bra. Byggnaden jag hädanefter kommer jobba i är riktigt fet och har stans bästa vy över Dublin och det finns oändligt med gratissnacks. Stämningen var riktigt avslappnad och chill, och till skillnad från mitt gamla kneg på HP så kände man sig inte som en undersåte åt alla gamla dinosaurier, utan de anställda på Indeed har lägre snittålder, så att säga. Till råga på allt detta fick jag även en MacBook Air som jobbdator. Är helt handikappad när det kommer till Mac, jag vet seriöst inte ens hur man gör ett "@", men jag får helt enkelt ta och lära mig!
 
 
 
VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Gabriella :

Så skönt att det kändes bra!!

#2 - - Jennisbeauty:

Mac är väldigt krångligt när man inte är van haha!! lycka till :)

#3 - - Fani:

Spännande med nytt jobb och vad bra att det känns bra :) Och det där med Mac klurar du säkert ut på vägen ;) God fortsättning snygging!

Upp