matkoma och idiotsäkra förpackningar

Hej söndag! Har haft en lugn men ändå händelserik helg. Har både agerat sminkmodell åt en makeup-student och hunnit med att försätta min kropp i matkoma efter lite för mycket tacos hos Emelie. För närvarande infinner jag mig i horisontellt läge i mitt rum efter att ha städat och fixat här i huset. Imorgon väntar ytterligare en måndag, och jag är faktiskt taggad! 
 
Förutom ovan nämnda eskapader har jag i helgen även hunnit med att köpa nya in ear-hörlurar, då mina förra sjöng på sista versen i veckan. Jag satt hela fredagen på jobbet med bara en fungerande hörsnäcka voch hörde surrandet av mina kollegor i bakgrunden, vilket gjorde mig galen. Jag var med andra ord inte sen med att köpa ett par nya. Problemet med dem är bara förpackningen - jag ville ju sätta igång och lyssna på musik på momangen inne i stan, men det krävdes ju en smärre bultsax för att då upp plastförpackningen. Onödigt jobbigt om ni frågar mig. Men men, nu kan jag lyssna på musik dagarna i ända!
 
VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - MALIN:

Du är så himla fin! Äääälskar dina ögon! Kram

#2 - - Tilda Barkselius:

Åh vad spännande att få vara sminkmodell!

#3 - - Celine:

Lät som en bra helg!

#4 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Har faktiskt hamnat i en liknande situation, skulle åka tåg och insåg att jag glömt mina hörlurar och då det inte går att sitta still i fem timmar utan hörlurar gick jag och köpte ett par nya - men lyckades inte komma in i förpackningen på hela tågresan, haha!

#5 - - ISA:

Vilken pangbrud!! och lite komiskt att vi båda verkade ha detta stora i-landsproblem med hörlurar denna vecka!! När det är glapp alltså, fy fan!! :O

Svar: det är jobbigare än vad det låter, eller hur!!
Meg Kaup

#6 - - Linda:

Fin du är!

#7 - - Linda:

Fin du är!

#8 - - Gabriella :

Fiiiina du!! Har varit med om samma sak gällande förpackningar till olika saker och så bland annat hörlurar haha

#9 - - Amanda Forsman:

Så himla fin!

#10 - - Linnea:

Åh vad vacker du är!! Älskar dina ögon! Kolla gärna in min youtubekanal! Hade varit kul att följa varandras sociala medier! KRAM! ​https://www.youtube.com/channe...​

#11 - - N:

Matkoma är obligatoriskt efter tacos!

#12 - - Lilly:

Vilken himla fin bild på dig!!

Upp