FriYAAAAY

Hejhej kompisar! ÄNTLIGEN FREDAG! Har haft fullt upp med jobb hela veckan, men snart tar jag baske mig helg. Håller för närvarande på med lite adminarbete samt lyssnar på Josefin & Vanjas podd (som för övrigt är aspeppig!). Mission number one för helgen är att färga min miserabla utväxt, som har börjat gå överstyr. I helgen ska vi även eventuellt få besök av en ny housemate, då en av de nuvarande flyttar ut. Håller tummarna på att den nya roomien är en trevlig prick och inte ett psycho. Bjuckar på en selfie från jobbet tills dess att jag fotar något roligare. Hoppas ni får en fin helg! x
 
VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Felicia Karlström:

Alltid lika skönt och piffa upp utväxten! :) Måste genast till närmsta frisörsalong och fixa min också, haha! Kram på dig och trevlig helg!

#2 - - Ellen:

Åh! Kan du inte skriva lite om hur det är att bo i kollektiv med okända människor? Är så himla nyfiken på hur det är och tänker att jag fasen vill prova på det någon gång i livet, hehe!

Svar: Hmm, brukar ha väldigt svårt att komma på något att skriva om, så detta kan ju vara något. Ska definitivt posta något om detta! :)
Meg Kaup

Upp