it's all about me

 Listan är lånad härifrån.
 
 
Jag borde sluta använda mig utav contactless payment när jag betalar med kort, för det tar typ flera dagar innan pengarna faktiskt dras från kontot och man tror därför att man har mer pengar än vad man har. 

 

Jag längtar efter nästa utlandssemester i september, då jag åker till Barcelona. Måste dock erkänna att det känns lite olustigt att åka dit efter terrordåden, men samtidigt kan sådan skit likväl hända här. Tyvärr.

 

Jag vill boka en större resa, utanför Europa! Vill ha något att se fram emot och planera inför, känna det där pirret och vara borta längre än bara en helg.

 

Jag ska gå på en 60-minuters massage i veckan! Känner att min nacke och rygg fått ta stryk efter åtaliga timmar framför datorskärmen på jobbet, så nu behöver jag lite pampering. Ska bli lju-huuuvligt!

 

Jag tänker på hur jag ska hinna med att få ut allt jag vill göra på min lediga tid (som är knapp) utan att spendera för mycket pengar. T.ex. har vi en röd dag i oktober då vi är lediga och har långhelg, och jag vill verkligen ha något kul att göra då så att jag inte slösar på dessa dyrbara timmar. Har funderat på att åka hem en snabbis då, men jag försöker samtidigt att vara lite sparsam med slantarna. Decisions decisions.

 

Jag läser alldeles för sällan, men håller på att beta mig igenom en bok Malin gav mig sist jag var hemma, Etthundra mil. Måste erkänna att jag är sämst på att varva ned och läsa böcker istället för att syssla med annat. 

 

Jag är tacksam över att ha vuxit upp i Sverige. Nu när jag bor på annat håll inser jag hur mycket man tagit för givet, som t.ex. att få plugga på universitet gratis. Hade det varit en årsavgift på 100.000 SEK hade jag ju aldrig kunnat studera vidare. Det är jag väldigt tacksam för. 

 

Jag vet att jobb ska vara jobbigt, det säger ju sig självt, men ibland önskar jag att jag kunde chilla lite mer under arbetstid *oops* 

 

Jag blir glad av gulliga hundklipp som dyker upp i min Facebookfeed (där nailade de algoritmen), Skäringer & Mannheimer's podd, när man sitter på restaurang och kryparen kommer ut med ens tallrik, när man inser att den där supersnygga blusen som man såg på Mango i Göteborg faktiskt var billigare här i Dublin, doftljus, gulliga sms, att ens vänner fortfarande taggar en i memes, samt en massa andra saker.

 

 

VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Julia:

Vad kul att du kunde använda listan! :)

#2 - - Matilda Berlin:

Åhh vad kul att läsa!! =) Kram <3

#3 - - Amanda:

Så himla kul att läsa<3

#4 - - ISA:

Är SÅÅ på att dra iväg på en långresa. Eller ja, till något varmt ställe iaf ;) Behöver någon morot för kommande månader. Vi drar?

#5 - - Ida Jansson:

Kul inlägg! Fasen va gött med massage! Och gulliga hundklipp älskar jag också 😃

#6 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Så kul att få läsa! Vi är verkligen lyckligt lottade i Sverige att få all utbildning gratis, få länder som har den möjligheten :)

Svar: men eller hur! så mycket man tar för givet
Meg Kaup

Upp