fredagsfeeling och svenskars oändliga semester

Och hur härligt är det inte med fredag då?! Känns jäkligt skönt att ha fått en mjuktstart efter min lilla semester, med endast tre arbetsdagar denna vecka. På måndag är det även bank holiday här, vilket betyder kort vecka. Jag klagar icke, det ska blir härligt. Plus att min mammi hälsar på i helgen!
 
En sak jag har tänkt på/upptäckt i och med att jag ringer svenska företag när jag jobbar, är hur fasen Sverige kan gå runt under sommaren. Jag minns att jag ringde folk i slutet av juni där telefonsvararen sade att de är tillbaka från semester i mitten på augusti - alltså det är typ lika långt som ett sommarlov! Sveriges BNP måste ju halveras under sommarmånaderna. Jag själv kan ju inte ta ledigt så länge i ett svep, eftersom vi måste ge ifrån oss resultat varje kvartal. Nackdelen med att jobba på amerikanskt företag, I guess. En av många fördelar är dock att jag får gratis frukost, vilket jag ska gå och hämta nu. Ha en fin fredag allihopa! x
Blusen är från H&M.
 
 
 
OUTFITS, VARDAGLIGT | | Follow
#1 - - Celine:

Haha det är fan sant att hela Sverige går på semester under sommaren, jättemysigt att din mamma kommer och hälsar på :)

#2 - - My:

Snyggt!! Skönt med en lugn start efter semestern :D

#3 - - Ida:

Vilken fin blus! Ja herregud det känns som hela Sverige har semstermode från slutet av juni och hela augusti ut typ, haha! Men gratis frukost får vi fasen inte och det är ju inte fy skam ;)

Svar: Haha, man får vara glad över det lilla!
Meg Kaup

#4 - - Ida Jansson:

Såå fin blus!!!

Upp