måndagslistan

1. Vad är du beroende av? Socker. Kan få sånt extremt sötsug ibland, och då är det läsk som stillar mitt begär!

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken? Jag safe:ar och kör på svart. Det kan aldrig gå fel liksom.

3. Vad får du oftast komplimanger för? Förr var det mitt långa hår, men skulle väl säga att folk brukar kommentera min hy på sommaren, då jag tenderar att bli pepparkaksbrun.

4. Dina planer för 2017? Jobba, resa, jobba, resa. Ha råd att leva liksom.

 Bild tagen i Budapest, november 2016.
 
 
5. Brukar du skratta för dig själv? Jag kanske inte "HAHAHA"-skrattar för mig själv, men det kan hända att jag får någon flashback av ett roligt minne och då kan jag fnissa till lite.

 

6. Vad är det konstigaste du ätit? Jag och min familj var på grillmiddag hos en bekant för många år sedan och då blev vi bjudna på ett riktigt konstigt, senigt kött. Det visade sig vara grävling och jag tror samtliga i min familj mådde lite dåligt efter att ha insett det.

7. Hur imponerar man på dig? Genom att ha en positiv attityd till livet.

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet? Åh den är så svår! Rent spontant känner jag ju att jag inte vill stanna på en plats resten av livet alls. För närvarande bor jag i Dublin där jag verkligen trivs, men samtidigt kände jag mig inte riktigt färdig med Paris. Ibland önskar jag att jag hade ett jobb där jag kunde jobba på distans så att jag kunde bosätta mig i något varmt land för en tid. Att flytta hem till Sverige utesluter jag inte heller. Vi får se vart det slutar helt enkelt!

9. Hur ser din morgonrutin ut?
Klockan ringer 06:20, jag går ned till köket för att fixa något att dricka och streamar Nyhetsmorgon medan jag gör mig i ordning. Käkar ingen frulle hemma eftersom jag får det på jobbet. När jag känner mig klar pallrar jag mig ut till busshållsplatsen (oftast runt 07:15) för att sedan bege mig till kontoret. Är en rutinmänniska i dess puraste form.

10. Vad längtar du efter? Jag längtar till slutet av juni, då jag och David åker hem till Sverige för att fira midsommar och hälsa på nära och kära. Jag saknar verkligen svensk sommar, det är svårtoppat. Och jag saknar grillad mat och beasås!!

 Svensk sommar på Styrsö.

 

11. Serier du följer just nu? De enda serierna jag faktiskt bänkar mig framför är Real Housewives of Beverly Hills och Vanderpuump Rules. Har blivit en sån torsk för amerikanska realityserier!

12. När brukar du oftast gå och lägga dig? Mellan 21-22 på vardagarna.

13. 5 saker du vill göra i framtiden?
Om vi säger att "framtiden" är inom två år: flytta till en egen lya med Dave, besöka New York, besöka Asien (Kina!), klättra inom mitt jobb och lära mig att programmera. 

14. Vad finns alltid i din handväska? Mitt passerkort till jobbet, någon form av läppsyl, plånbok och paraply (hej Irland!).

15. 2 bloggar du följer? Jag läser ju oförskämt många bloggar när jag har dötid på jobbet hehe. Två bloggar jag regelbundet kikar in på är isåfall min syrras samt Kenzas

VARDAGLIGT | | Follow
#1 - - A M:

Jobba och resa låter som bra planer, speciellt resa!! ;D
sv: Ellerhur!! Mums, det är så gott!
Kram

#2 - - Gabriella :

Såå underbart att läsa!!

#3 - - Felicia Karlström:

Underbart inlägg! :) Förstår att du längtar till midsommar, bästa med Sverige på sommaren ju! Kram!

#4 - - Josse:

Kul att läsa!!

#5 - - MALIN:

Vilken härlig lista :) Kram

#6 - - Moa Kandelin:

Vad roligt att läsa!

#7 - - Bea:

Så kul inlägg!

Upp