"sidan finns inte längre"

Dan före dopparedan! Hur sjukt? För min del blir det ju julfirande på Juldagen istället, då jag kommer infinna mig i England. Just nu sitter jag i sängen och väntar på tvätten och småfixar lite. Fasen vad skönt det ät att vara ledig. Alltså ledig på riktigt. När jag tagit ledigt från jobbet nu i år har mina "lediga" dagar fortfarande inneburit en massa spring och/eller tidigt uppvaknande för att hinna med ett flyg tidigt på morgonen. Ibland är det skönt att bara vara. Ville kika in och önska er alla en God Jul, för juppdateringen kommer nog vara lite "off" över julhelgen.
 
Påtal om något helt annat - jag gick tillbaka i mitt arkiv för att spana in vad jag gjorde runt jul för 3-4 år sedan (när jag faktiskt var duktig på att blogga) och gick in på gamla kommentarer för att hitta några gamla favoritbloggar. Till min stora förtret har de allra flesta bloggar som man surfade in på back in the days blivit raderade, eller slutat uppdatera. Vet inte varför, men jag kände mig lite ledsen över detta. Ni vet känslan när man var liten och insåg att tandfen inte fanns - lite så kändes det att alla gamla bloggar man brukade läsa inte fanns längre. *cry*
 
VARDAGLIGT | Dublin | | Follow
#1 - - Celine:

Hoppas du får en jättefin jul!

#2 - - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Så kul att hitta gamla favoritbloggar! :)

#3 - - Sanna:

Fin bild! :) GOD JUL

#4 - - Gabriella :

Fina du!!

#5 - - Ronja Therese:

Nej vad tråkigt när favoriter försvinner! Men hoppas du haft en fin jul!

#6 - - Jessica Högberg:

Hi Hi tandfen finns visst.

#7 - - Jeanette:

Förstår verkligen att det är skönt att vara helt ledig :) Längtar så galet mycket tills jag får en sådan dag, som student är man ju heller aldrig helt ledig.

#8 - - Ellen Lindberg:

Vet exakt känslan när en inser att bloggarna en läst tidigare tagits bort eller inte uppdaterats på vad som känns som hundra år :( När jag kom tillbaka i september rensade jag mitt Bloglovin'-flöde av just den här anledningen, det var så himla många som jag plockade bort för att bloggarna hel enkelt inte existerade längre :(

Svar: visst är det trist! :(
Meg Kaup

#9 - - Matilda :

Åh vad fin du är! Jag kollade själv tillbaka på gamla bloggar för nån månad sen och blev helt deprimerad när alla var borttagna haha!

Upp