Superbowl!

Tjoen, tjoen!
Igår var jag och bowlade med Myzan, Lollo och Dragge och några andra coolingar. När jag fick sms:et "bowling imorgon" var jag först lite skeptiskt, eftersom jag led ett totalt nederlag sist jag spelade det. Och ptja... jag ville inte uppleva det igen...
Men! Jag var inte så kass som jag trodde. Onej, jag har mött min överman, för Louise var 10 gånger sämre än jag (förlåt, haha) och slutade på en sistaplats. Själv kammade jag hem silverplatsen, efter My! Här har ni lite bilder.

Louise laddar för en strike och Mysan gillart.

Nähe, strike blev det inte...

Kalle till höger fick en strike ser det ut som!

My och Dragge gillar detta.

Tog bara kort när jag ledde... hahaha.

Glada grabbar!

En mindre smickrande vinkel av mig och Mysan ;D

Jag...... ÄGEEEER!

Jag och Dragge kom överens att denna bild borde varit med i Top Model 11. Ni vet, fotosessionen i vattnet då ögonen var i fokus? Inte? Klick.

Lagfoto! Och där va bilderna slut.
FRIENDS & EVENTS | | 8 kommentarer |

Jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser


I brist på annat att göra slevar jag upp dagens klädsel! Gammal go' stickad tröja, jeansshorts samt gladiatorpjucks.
Ikväll blir det ut med ekan och mysa, sjukt kul! Ska ladda med lite Håkan så länge. :)
xoxo
OUTFITS | | 19 kommentarer |

Luften bor i mina steg

Hej och godmorgon!
Igårkväll är inte ens värd att nämna något om. Varför det då? Jo för.. det finns liksom ingenting att nämna hel enkelt, gjorde inte ett skvatt. Men idag blir det förhoppningsvis andra bullar!

Hursom, jag satt nyss och kollade igenom mappen "mobilpics" och då fann jag dessa två godingar. De är tagna i början av sommaren, då jag, Malin och Lenny skulle bege oss till aborreberget, en klippa alldeles vid vattnet. Väl framme så "dukade" vi fram ett tjog med värmeljus och filtar och höjdpunkten denna kväll var förstås... KNÄCKKAKORNA! Platsen såg seriöst ut som en ritualplats eller dylikt med alla våra ljus. Båtarna som åkte förbi lär ju trott att vi var häxor eller nåt, haha!
Hur som, kvällen gick och när vi låg där och bara pratade, blev vi anföllna av fladdermöss. Ja, fladdermöss! Vi (jag) började gallskrika och avlägsnade oss från berget, Malin och Lenny på flakmoppen och jag på hojen.
Det var nog bland de mest minnesvärda kvällarna från detta år hittills!

Lenny och Malin på flakmoppen. (Tagen med mobilkamera)

Innan vi blev anfallna av fladdermöss: fridfullt!
FRIENDS & EVENTS | | 8 kommentarer |
Upp